Dumoshi s’e duron Golën e VV’së: Mbylle gojën – E ndërprenë fjalën dhe dëgjohet përplasje e ashpër te ulëset

Deputeti i VV’së, Ardian Gola pretendon se dje në komision nuk u kërcënua SBASHK’u. Një kundërreplikë ia bëri deputetja Vlora Dumoshi

‘’Dje kryetari i komisionit kur Rrahmani raportojke… se unë po flas e tani flet ti. Mbylle gojën se unë po flas. Mbylle gojën. A nuk është këcnëim i sindikatave me ju thënë mos e përmend kryeministrin e ministrën. ..

Këtu iu ndërprëe fjala, por mbrapa kamerave dëgjohej një zhurmë e madhe përplasjeve mes deputetëve.

(Visited 27 times, 1 visits today)