Edi Rama ‘Çmend’ Gjithë Botën Me Deklaratën: Nëse Nuk Na Pranon BE, Atëherë Ne Bashkohemi Me Kosovën

Edi Rama ‘çmend’ gjithë botën me deklaratën: Nëse nuk na pranon BE, atëherë ne bashkohemi me Kosovën Në një intervistë për Merkur, kryeministri shqiptar Edi Rama shpjegon ndër të tjera se pse vendi i tij ende kërkon të bëhet anëtar i BE-së.”

Edi Rama, 57 vjeç, ishte basketbollist i kombëtares shqiptare dhe më pas bëri emër si artist, ndërkohë që tani po përpiqet të çojë vendin e tij në BE. Zotri kryeministër, çfarë ka për të diskutuar mes Bavarisë dhe Shqipërisë? Siç mund ta dini, ekziston një histori midis vendeve tona që shkon gjatë viteve ’80. Në atë kohë Franz Josef Strauss vizitoi Shqipërinë krejt papritur dhe theu akullin me të.

(Visited 502 times, 1 visits today)