EKSKLUZIVE / Donika Gervalla “trondit” vendin – Ja qfar do te ndodhe se shpejti mes Kosoves dhe Greqise

Ministrja e Punëve të Jashtme dhe Diasporës, Donika Gërvalla, ka thënë se marrë.dhën.iet me Greqinë kanë kaluar në një tjetër nivel dhe se janë në rrugë të mbarë për të ard.hur deri te njohja.Ajo ka thënë se së shpejti do të ketë la.jme të mira nga Greqia, por që nuk ka prec.iz.uar kohë.

“Me Greqinë jemi në rrugë të mirë për kon.sol.id.im të përfaqësimit tonë në Greqi. Kemi pasur një ngr.itje të lehtë të këtij përfaqësimi dhe jemi në bisedime e sipër që këtë përfaqësim ta forcojmë dhe kon.sol.id.ojmë edhe më shumë.

Unë nuk mund të them as data, as muaj e as javë, sepse nuk është se.rioze të flasim për gjëra që mund të ndodhin në të ardhmen duke spe.kul.uar me data se kur mund të nd.odhin. Por mund të ju them se jemi në një rrugë tepër të mirë me Greqinë.

Së shpejti do të kemi laj.me të mira nga Greqia”, tha ajo.Gërvalla ka thënë se po punon ngu.shtë edhe me shtetet tjera anëtare të BE-së e të cilat ende nuk e kanë njo.hur pavarësinë e Kosovës, në mënyrë që të ngrisin nivelin e bashkëpunimit bil.ate.ral dhe pse jo dikur edhe të kërkohet njohja e tyre.

(Visited 208 times, 1 visits today)