EMOCIONUESE: Halil Kastrati Tregon Për Kadri Veselin Një Gjë Që Asnjëherë Nuk E Ka Përmendur Në Publik

EMOCIONUESE: Halil Kastrati tregon se Kadri Veseli i ka ndërtuar mbi 5 shtëpi për të varfërit, por asnjëherë nuk e ka përmendur në publik. “Kryetari Veseli është politikani më i sinqertë në skenën politike të Kosovës. Nuk është populist dhe propagandues si të tjerët.”-shprehet faqja ne rrjetet sociale “Simpatizuesit e PDK-se”.