Emocionuese: Ish-Komandanti i Uçk-së e takon nënën pas 17 vitesh (Video)

Ish-komandanti i UÇK-së, Gani Shehu, vjen në vendlindje pas 17 vitesh.
Nëna 88 vjeçe e ish komandantit të Uçk-së në Junik , dhe batalionit të Atlantikut në Nju York Gani Shehu

bashëkohen përsëri bashk pas dy dekadash.
Lotët e gzimit për djalin e saj ja rrëmbyen fjalët.

(Visited 42 times, 1 visits today)