Festë në familjen e Naimit dhe Mihrijes, djali i tyre i vetëm fejohet sonte

Një gëzim familjar shënohet sonte në familjen Abazi.

Hastreti i shtëpisë së këngëtarëve të famshëm Naim e Mihrije Braha, Platori, fejohet.

Ndonëse lajmi erdhi si surprizë sepse u mbajt larg syrit publik për një kohë, Platori prej kohësh është në lidhje me një vajzë të quajtur Tringa.

Eventi me shumë të ftuar sapo ka nisur dhe po zhvillohet në një nga sallat e dasmave në periferi të Prishtinës.

(Visited 211 times, 1 visits today)