Gërvalla: Kemi përkrahje të gjerë për anëtarësim brenda Këshillit të Europës

Ministrja e Jashtme e Kosovës, Donika Gërvalla, ka thënë se do të jetë ndoshta për vendin hapi më i rëndësishëm që nga pavarësia e vitit 2008 në rrugën tonë drejt rrugës europiane.

Ajo tha se janë përgatitur për një proces të gjatë dhe nuk mund të flitet për afat të caktuar meqë nuk mund të parashikohet se sa zgjat i gjithë procesi dhe se në bazë të përvojave të shteteve të tjera që procesi ka zgjatur për periudha të ndryshme.

(Visited 39 times, 1 visits today)