Gold AG dhe Ledri Vula fqinj mes vete?

Javë më parë iu njoftuam mbi blerjen më të re të Ledri Vulës.

Reperi i njohur u bë me një banesë të re në zemër të Prishtinës, në ndërtesën më të lartë në Kosovë, 32 katshen “PCC”.

Ndonësë ishte i pari VIP që bëri publik blerjen, ai nuk do të jetë i fundit, një prej fqinjve të Ledrit, tashmë është kuptuar.

Bëhet fjalë për reperin Arian Agushi, ai ka bërë të ditur lajmin përmes fotografive duke nënshkruar kontratën./Prive

(Visited 59 times, 1 visits today)