Haradinaj thotë se Vetëvendosja ia humbi Kosovës 1.2 milionë dollarë!

Krye`tari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj tha se me re`fuzimin e gaz`sjellësit amerikan, krye`ministri i Kosovës, Albin Kurti i ka humbur vendit një miliard e 200 milionë dollarë in`vestim.
Madje, Haradinaj tha se për këtë fa`jtor janë edhe anëtarë tjerë të Lëvizjes Vetë`vendosje, për cilët vlerëson se “janë njerëz të hu`ptë”.

Po ashtu, kreu i AAK’së thekson se për shkak të re`fuzimit të këtij in`vestimi, pasojat janë evidente si ri`novimi i term`ocentraleve dhe blerja e rrymës në shteetin serb.

“Janë humbur një miliardë e 200 milionë dollarë in`vestim prej Albin Kurtit, prej Vetë`vendosjes, prej kolegëve të tij. E kanë lënë Kosovën pa 500 Megavat, me tekno`logji të re duhet me thith ende pluhurin e tekno`logjisë së vjetër, duhet me i ri`novu shpesh duhet me na ra turbinat, duhet me ble rrymë në Serbi me qu pare, për shkak se këta njerëz, më falni në shprehje, këta janë të hu`ptë”, ka thënë ai në TV1.

(Visited 15 times, 1 visits today)