Hidheni kete perberes ne kafen ose ne lengun tuaj per te rrikthyer shikimin, ja perdorimi

Kastravec : Ky trajtim përdoret gjerësisht në qendrat kozmetike, dhe jo vetëm. Prisni një kastravec në feta të holla dhe i vendosni përreth syve. Mbajini për 30 minuta derisa të ndieni ndryshim në sytë tuaj. Lëngu i kastravecit e hidraton lëkurën përreth syve, kështu ato do të duken më të freskët.

Cucumber: This treatment is widely used in cosmetic centers, and not only. Cut a cucumber into thin slices and place them around the eyes. Hold for 30 minutes until you feel a change in your eyes. Cucumber juice moisturizes the skin around the eyes, so they will look fresher.

(Visited 288 times, 1 visits today)