Kjo shtëpi në shitje për rreth 420 mijë dollarë duket normale, derisa të shihni shkallët e saj

Një shtëpi që duket e bukur dhe familjare në Newtown, Pennsylvania, është vënë në shitje për 420,000 dollarë (rreth 400 mijë euro).

Dhe nëse filloni të shikoni fotografitë, mund të shihni një kuzhinë të lezetshme me detaje druri, përcjell Telegrafi.

Një oxhak në sallon, i bukur – gjithashtu,….

Por nëse arrini te shkallët, sigurisht do të pyesni: Çfarë është ajo? Pse është atje?

Po miq, ky është me të vërtetë një tualet në mes të një shkalle.

Pse do të instalonit një tualet në mes të një shkalle, pa mure apo mbulesa për “t’ju fshehur” nga njerëzit tuaj të shtëpisë?

Mjerisht, ne nuk kemi përgjigje për asnjë nga këto pyetje. /Telegrafi/

(Visited 237 times, 1 visits today)