Ky është automekaniku 10 vjeçar nga Ferizaj (VIDEO)

Është vetëm 10 vjeçar dhe tash e një kohë e bën punën e automekanikut.

Ndiqeni në emisionin Ora 7 në Klan Kosova, rrëfimin e djaloshit 10 vjeçar nga Ferizaj, Gledis Krosa, i cili po e ushtron këtë zanat.

(Visited 125 times, 1 visits today)