Ky Luan jetoi 20 vite në zinxhir – Shikoni momentin kur e lirojn (Video)

Edhe pse në Peru me ligj nuk është e lejuar që të shfrytëzohen kafshët e egër për performanca cirku, autoritetet në këtë vend asnjëherë nuk kanë marrë informacion se kjo kafshë ka udhëtuar gjatë me një ekip cirku edhe atë i futur në kuti për kabllo.

Në momentin që është zbuluar, njerëzit nga qendra për mbrojtje të kafshëve menjëherë kanë intervenuar dhe me ndihmë të policisë kanë arrestuar pronarin e cirkut. Në fund me leje të policisë dhe prokurorit publik luani i quajtur Mufasa është liruar, pas plot 20 viteve i lidhur me zinxhir. /SHENJA/
Më poshtë shihni pamjet në Video:

(Visited 76,180 times, 1 visits today)