LAJMI FUNDIT/ Ja letra e kancelarit te ri gjerman ndaj Albin Kurtit qe po hallakat Ballkanin

Albin Kurti merr letēr falēn,derimi nga kandidati pēr kan,celar tē Gjermanisē Olaf Scholz.Krye,ministri i Kosovēs Albin Kurti, ka marrē njē letēr falēn,derimi nga kandidati pēr kan,celar tē Gjermanisē Olaf Scholz.Kjo pasi Kurti i kishte dērguar atij njē urim me rastin e fitores nē zgjedh,jet parlamen,tare nē Gjermani.

Nē letrēn e Scholz, shkruan se rezultatet zgjedh,ore kanē treguar se shumica e votuesve gjermanē duan qeveri progresiste qē forcon respektin e ndēr,sjellē dhe kohezionin shoqēror.“Duan njē Qeveri qē pērballet me çēshtjet e sē ardh,mes, si ristrukturimi i qēndrueshēm i ekonomisē sonē, mbrojtja e klimēs dhe banimi i pēr,ballueshēm. Njē qeveri qē ngritet me tērē energjinē pēr njē Evro pē sovrane dhe tē bashk,uar”.

(Visited 141 times, 1 visits today)