Mërgimtari vjen nga Zvicra për pushime, ajo që bëri në lagjen ku jeton ju lë pa fjalë

Mërgimtarët kosovarë nuk po kontribojnë vetëm financiarisht për vendin e tyre. Ata shfrytëzojnë pushimet për të rregulluar vendlindjen e tyre dhe rrugët e fshatrave prej nga vijnë.

Një kontribut të tillë e jep edhe Adnan Mahalla, i cili tash e një kohë të gjatë jeton në Zvicër. Ai thotë për KTV se në vendlindje vjen disa herë gjatë një viti.E, kësaj here, bashkë me shokun nga lagjja e tij, i cili po ashtu jeton në mërgim, vendosën ta rregullojnë një pjesë të rrugicës ku dikur kishin jetuar.

(Visited 109 times, 1 visits today)