“Miqtë i propozuan operacion për të zvogëluar peshën e saj. Por unë e dua çdo lakesë të trupit të saj

Kjo është një fotografi e aktorit amerikan Pierce Brosnan dhe gruas së tij njëzet vjet më parë në fillim të martesës dhe dy fotografi të kohës së fundit.
Kur u pyet se si ndihet në lidhje me ndryshimin e saj, ai tha:
“Miqtë i propozuan operacion për të zvogëluar peshën e saj. Por unë e dua çdo lakesë të trupit të saj. Ajo është gruaja më e bukur në sytë e mi. Dhe gjithashtu sepse ajo është nëna e pesë fëmijëve tanë.

Në të kaluarën, e kam dashur me të vërtetë për personin e saj, jo vetëm për bukurinë e saj, dhe tani e dua edhe më shumë si nënën e fëmijëve të mi, dhe jam shumë krenar për të, dhe gjithmonë dëshiroj të jem i denjë për dashurinë e saj. “

(Visited 390 times, 1 visits today)