Mjalte me arra, vetem kaq ju duhet per te kuruar nje nga problemet me te medha te Shqiptaret

Përzieni gjysmë kilogrami arra dhe gjysmë kilogrami mjaltë të papërpunuar, mund t’i shtoni dhe lëng limoni. Këtë përzierje duhet ta konsumoni 3 herë në ditë, para konsumimit të vakteve. Mjalti me arra janë dy ushqime që jo vetëm plotësojnë, por edhe përmirësojnë vlerat e njëri-tjetrit. Mund të merrni sasi të barabarta të mjaltit dhe arrave dhe t’i përzieni së bashku. Shtoni copa limoni ose thjesht lëng limoni.

Mix half a kilo of nuts and half a kilo of raw honey, you can also add lemon juice. You should consume this mixture 3 times a day, before consuming meals. Honey with nuts are two foods that not only complement but also enhance each other’s values. You can take equal amounts of honey and nuts and mix them together. Add lemon slices or just lemon juice.

(Visited 540 times, 1 visits today)