Naimi dhe Mihrija ia ‘kërisin’ këngës midis plazhit, kështu marrin vëmendjen e pushuesve

Naimi me Mihrijen me këngë e valle po i argëtojnë pushuesit në plazh.

Jemi mësuar ti shohim gjithmonë bashkë, Mihrijen dhe Naimin nëpër emisione televizive.

Këtë herë ata nuk u ndanë por këngës ia dhanë , në mes të plazhës.

Çifti duket se po argëtohen vet, por edhe po argëtojnë njerëzit afër tyre, shkruan Kosovarja.

Pushuesit janë me fat që po kalojnë momete pushimi dhe argëtimi me ta.

(Visited 171 times, 1 visits today)