Njësia speciale tenton për 12 minuta ta hapë derën, e pabesueshme rezistenca (VIDEO)

Puna policore nuk është e lehtë.
Shpesh dalin probleme të paparashikuara dhe ndoshta edhe të pazgjidhshme.

Në këtë video të pabesueshme, shihet njësia speciale e një policie teksa tenton të hapë derën.
Edhe pas 12 minutave me tentime të ndryshme, dera sërish nuk hapet dot!

(Visited 81 times, 1 visits today)