NJlHUNl me resortin 18-katësh i futur 88 metra nën tokë dhe kush tjetër mund ta ndërtonte(VIDEO)

Hoteli më i ri i Kinës luksoze shtrihet theIIë nën tokë.
Një resort 18-katësh pritet të hapet këtë muaj brenda një gurore të br aktisur 88 metra të thellë në Shangai pas gati një dekade ndërtimi.

Sipas planit, mysafirët do të mund të rezervijnë në InterContinental Shanghai Wonderland prej 225 milionë paundësh nga data 15 nëntor, tha një zëdhënës i hotelit për MailOnline.
Kosotja e natës së dhomave fillon nga 371 paund në aplikacionin e saj zyrtar të rezervimit.

(Visited 160 times, 1 visits today)