Nuk do ta besoni deklaraten e avokatit te Hashim Thaçit – Shpalos nje sekret te Speciales per njerin prej deshmitareve kunder Thaçit

Nuk do ta besoni deklaraten e avokatit te Hashim Thaçit – Shpalos nje sekret te Speciales per njerin prej deshmitareve kunder Thaçit.Avokati i Thaçit thotē se njē i vd ek,ur u listua si dēshmitar kundēr krerēve tē UÇK-sē.Po vazhdojnē diskutimet e ash,pra nē Gjh,ykat ēn Speciale ku po mbahet seanca ndaj krerēve tē UÇK-sē.

Avo kati i ish-presidentit Thaçi, Gregory Keohe, ka vazhduar me a ku,zat shumē tē ash,pra ndaj Pro kur,orijsē nē lidh,je me zhagit,jet qē po bēn Pro kuro,ria pēr dorēzimin e dosjes para,krake dhe dēshmive e materialeve tjera, shkruan lajmi.net.“Gjh,yka ta tashmē ēshtē lodhur nga kēto qē dēgjojmē nē mēnyrē tē vazhdueshme se si ZPS ka burime tē kufizuara.

Pro kuro,ria mori vendim qē tē ngrente akuza nē kētē çēshtje, tani ata po thonē se nuk kanē mundēsi tē kryejnē punēn e tyre nē kohēn e duhur, ndērkohē qē kēta katēr zotērinj po qēndrojnē nē bu r,g”, ka thēnē Keohe.Madje Keohe nxjerri njē ab,surditet tē materialeve tē Pro kuror,isē.“Kemi 20 tē vd ek,ur nē atē listē, dhe njē prej tyre ēshtē listuar se do tē jap dēsh,mi tē drejt,pērdrejtē kētu. Nuk e di se si do tē ndodhē kjo kētu”, tha ai.

(Visited 180 times, 1 visits today)