Policet bregdetar nxjerin një krijes të quditshme në forme të lopës nga fundi i detit (VIDEO)

olicet bregdetar nxjerin një krijes të quditshme në forme të lopës nga fundi i detit (VIDEO)

Vullneti për të jetuar i një kau që, pasi vuajti aq shumë nga shfrytëzimi nga bagëtia, e

bëri atë të hidhej nga një anije e ankoruar në portin e São Sebastião,

e cila do ta nënshtronte atë në një udhëtim të gjatë dhe mizor drejt një vendi të Lindjes së Mesme.

(Visited 149 times, 1 visits today)