Pak Nga Ju E Konsumoni Qepen Por, Shikoni Se Cfare Mund Te Beje Dhe Do Te Mbeteni Pa Fjal (VIDEO)

Qepët kanë shumë vlera ushqyese, përmbajnë një sasi të mirë të protinave, fibrave si dhe vitaminë C, selen, folate dhe antioksidantë të ndryshëm. Alergjitë sezonale shkaktojnë kruarje të syve, hundë të zëna dhe kollë të shpeshtë. Prandaj herës tjetër që të keni probleme të tilla, hani pak qepë para se të pini pilulën e radhës. Qepët përmirësojnë cilësinë e gjumit sepse përmbajnë sasi të larta folatesh.

(Visited 108 times, 1 visits today)