Pastron tërësisht zorrët dhe u jep fund problemeve me hemorroidet, kjo është receta që ben mrekulli

Perberesit qe ju duhen jane : 1 mollë
2 lugë fara liri (të shtypura para përdorimit)
1 lugë gjelle mjaltë
1 gotë ujë (ndonjëherë kefir)

PROCEDURA: Lani mollën dhe qërojeni nëse është spërkatur, copëtoni atë dhe vendoseni në një blender. Nëse blenderi juaj është i fuqishëm, atëherë vendosni të gjithë farën e lirit (nëse jo, para-bluajeni në një mulli) dhe përbërësit e tjerë, pastaj përziejeni të gjitha së bashku. Pini këtë në mëngjes me stomak bosh.

Ingredients you need are: 1 apple
2 tablespoons flax seeds (printed before use)
1 tablespoon honey
1 glass of water (sometimes kefir)

PROCEDURE: Wash the apple and peel it if it is sprinkled, chop it and put it in a blender. If your blender is powerful, then place all the flaxseed (if not, pre-grind in a grinder) and the other ingredients, then mix it all together. Drink this in the morning on an empty stomach.

(Visited 1,018 times, 1 visits today)