Pini 1 gotë nga lëngu i lëkurës së qepës në mbrëmje para se të flini. Do befasoheni

Çuditërisht, ka edhe shumë përdorime për lëkurën e qepëve, të cilat shumica e njerëzve mendojnë se nuk janë të dobishme. Por provoni që të bëni lëngun e supës me lëkurat e qepëve, ato do të sjellin jo vetëm aromë, por edhe do ta bëjnë të mrekullueshme supën me lëng mishi.

Madje, të gjitha lëkurat e perimeve mund ta bëjnë këtë gjë. Qëroni karotat dhe zarzavatet, apo të tjera pjesë të perimeve më pak të dëshirueshme, duke i zierë në lëngun e mishit, apo të përgatitjes së supës.

Surprisingly, there are also many uses for onion skin, which most people think are not helpful. But try to make the soup juice with onion skins, they will not only bring flavor but also make the broth wonderful. Even all vegetable skins can do this. Peel a squash, grate it and squeeze the juice. Boil it in meat broth or soup stock.

(Visited 112 times, 1 visits today)