Provoni këtë recetë dhe KURRE më nuk do të vuani nga DHIMBJET e shpinës dhe NERVIT shiatik!

DO ju ndihmojë të kontrolloni dhimbjen dhe enjtjen e nervin shiatik pasi do ju ndihmoje anti-inflamatori, hudhra. Shtoni pak mjaltë në këtë ilaç për aromë dhe gjithashtu do të neutralizoni shijen e hudhrave! Nëse e merrni rregullisht, ju kurrë nuk do të vuani nga nervi shiatik apo dhimbja e shpinës!

Këtu janë disa nga simptomat më të zakonshme të nervit shiatik:

Dhimbje të vazhdueshme në një faqe ose në këmbë, dhimbja ndihet rrallë në të dyja anët.
Dhimbje që përkeqësohet kur uleni.
Dobësi, mpirje ose vështirësi në lëvizjen e këmbës.
Dhimbje të vazhdueshme të një natyre.
Dhimbje që ndjehet si shpim me thikë që mund ta bëjë të vështirë qëndrimin ose ecjen.
Dhimbje që zakonisht fillon të jetë shumë e butë, e gradualisht rritet.

Rekomandime:
Kombinoje këtë recetë me një sërë ushtrimesh për të eliminuar dhimbjen nga nervi shiatik.
Vetëm 60 sekonda në ditë do të jetë e mjaftueshme! Dhe dhimbja e shpinës dhimbja e nervit shiatik do të zhduket!

(Visited 671 times, 1 visits today)