Rritja e 20,000 pulave në ambient të hapur në kullosa (VIDEO)

Pëlqeje dhe Abonohu për tu njoftuar kur publikojmë videon tonë të radhës!

Në këtë video do të mësoni për:
1. Vendosja e një brooderi dhe prezantimi i pulave
2. Punët e përditshme të mbledhësit dhe rregullimi i shkollës suaj

3. Lëvizja për në kullotë
4. Punët dhe mirëmbajtja e përditshme e shkollës
5. Ngarkimi për përpunim dhe përgatitje për muajt e dimrit