“Shita telefonin dhe punoja kamarier”, DJ PM bën deklaratën e fortë!

Dj Pm gjithmonë ka dalluar për tipin e tij të thjeshtë.

Madje së fundmi ai ka treguar në një intervistë se ka pasur shumë vështirësi në fillimet e tij.

Dj PM i është dashur të punojë kamarier madje për të blerë paisjet e dj ai ka shitur edhe telefonin asokohe.

Ndonse sot është në qendër të vëmendjes duket se e ka nisur nga zero.

Dj Pm është përfolur për marrëdhënien me Sara Berishën e cila vazhdon ende të jetë e paqartë.

Gjithësesi le të presim se ç’ndodh!

(Visited 35 times, 1 visits today)