Shpëtoni një herë e mirë nga gusha e varur vetem duke perdorur kete recete sekrete

Gusha është zakonisht e para që tregon shenja të plakjes. Ky është fakt i mirënjohur. Kjo për shkak se lëkura është më e hollë se në pjesët e tjera të trupit dhe për më tepër, ajo ka më pak gjëndra vaji. Kjo është arsyeja pse humbet elasticitetin më shpejt. Shumë gra harrojnë që qafa, ashtu si fytyra, duhet të hidratohet rregullisht. Ju nuk keni nevojë për locion të veçantë pasi kremi juaj i rregullt i fytyrës do të jetë po aq i mirë edhe për qafën.

The gills are usually the first to show signs of aging. This is a well-known fact. This is because the skin is thinner than in other parts of the body and moreover, it has fewer sebaceous glands. This is why it loses elasticity faster. Many women forget that the neck, like the face, needs to be hydrated regularly. You do not need special lotion as your regular face cream will be just as good for the neck.

(Visited 2 times, 1 visits today)