Stallën e bagëtisë e shndërruan në shtëpi luksoze

Një çift kishin kaluar plotë dy vite duke shndërruar stallën e bagëtive në një shtëpi luksoze me katër dhoma gjumi e cila është shituar për hiq më pak se 750 mijë funte.

Arkitekti Mike Derry dhe gruaja e tij Ruth, kishin blerë stallën në Salcombe, Devon dhe plot dy vite i kishin kaluar duke e rinovuar dhe shndërruar në një shtëpi luksoze me 306 metra katrorë.

(Visited 120 times, 1 visits today)