Truk që lulet tuaja kurrë më të mos ju vyshken

I doni lulet dhe bimët e dhomës, ndërkaq ato, me gjithë kujdesin të cilin ua kushtoni, në shtëpinë tuaj zhvillohen ngadalë? Po ju zbulojmë sekretin e vogël i cili do t’ju ndryshojë përgjithmonë.

Për të mos ju ndodhur më që lulet të vyshken apo të rriten ngadalë, po ju zbulojmë një “truk” të vogël, i cili do t’ju ndihmojë që lulet dhe bimët tuaja të zhvillohen me sukses. Fjala është për trukun e thjeshtë..

Ju duhet që pelenën ta lagni me ujë, pastaj ta pritni dhe shqyeni dhe gjelin e përftuar ta qitni në një enë, transmeton Telegrafi.

Në atë enë shtoni edhe pak dhé, dhe të gjithën përzieni. Përbërjen qiteni në saksi në të cilën do të mbillni lulen dhe lulet tuaja do të kenë lagështinë e nevojshme.

Shikojeni videon:

(Visited 46 times, 1 visits today)