Ushtarët amerikanë afër fshatit Jarinje, vëzhgojnë zonën kufitare mes Kosovës dhe Serbisë

KFOR-i përmes faqes zyrtare në “facebook” ka njoftuar se ushtarët amerikanë të njësitit “Alfa”, kanë qëndruar sot në vijën kufitare në mes të Republikës së Kosovës dhe Serbisë, afër fshatit Jarinje.

Siç thuhet në njoftimin e KFOR-it, gjatë kësaj vizite janë marrë informacione, mbi të cilat komandantët e Komandës Rajonale Lindore do të marrin vendimet dhe do t’i bëjnë planet e ardhshme.

(Visited 32 times, 1 visits today)