Vali Corleone tregon cila është mafia më e fuqishme në planet

King Valentino Corleone është liruar para disa javësh nga paraburgimi dhe në një intervistë për “Express Rozë”, ku ka folur për origjinën e COVID-19.

Vali Corleone ka përmendur mafinë “Cosa Nostra”, duke thënë se ka lidhje me origjinën e koronavirusit.

“Mendimi im është që mafia më e fuqishme ne planet numër një, dhe qe ka pare më së shumti në planet dhe më e rrezikshme është ‘Cosa Nostra.

Cosa Nostra rrënjët i ka nga fshati Corleone në Itali”, tha Vali në Express Rozë.
Për më shumë mund ta ndiqni në videon e më poshtme: