Valon Maloku thotë se dhuna e shfaqur përmes “It’s my home” është sukses

Drejtori i TV-First Channel, Valon Maloku e ka quajtur sukses të shikueshmërisë, ngjarjen e ndodhur dje në reality shoë ‘It’s my Home”.

Maloku në Politiko tha se ju ka bërë ftesë të gjithë atyre që janë të interesuar, ta vizitojnë shtëpinë e ndërtuar e cila është nën monitorimin e kamerave.

“Nëse folim si arritje të shikueshmërisë, për atë është sukses, se çka ka brenda është reality shoë. Ju kam bërë ftesë të gjithëve që të vijnë te shtëpia që është ndërtuar, ku këta janë aty, dhe që janë nën monitorim të kamerave, ta shihni se çfarë po ndodh aty”, tha Maloku në Politiko.

(Visited 82 times, 1 visits today)