Vetëm 1 e verdhë veze dhe 1 lugë mjaltë kaq ju duhet që do të rinoni fytyrën tuaj, ja receta

Përbërësit dhe masa që ju nevojitet: 1 e verdhë veze, 1 lugë mjaltë. Përgatitja kerkon te ndiqni keto hapa : Përzieni të verdhën e vezës dhe mjaltin deri sa masa të kthehet në homogjene. Aplikojeni në fytyrë dhe në qafë duke e përhapur me gishta ose furçë dhe masazhoni lëkurën me lëvizje qarkulluese për disa minuta. Mbajeni për rreth 30 minuta dhe pasi të ndjeni një tërheqje të lehtë të lëkurës shpëlajeni atë me ujë të ftohtë

Ingredients and mass you need: 1 egg yolk, 1 tablespoon honey. Preparation requires you to follow these steps: Mix the egg yolk and honey until the mass is homogeneous. Apply on face and neck by spreading it with fingers or brush and massage the skin in a circular motion for a few minutes. Hold for about 30 minutes and after feeling a slight pull of the skin rinse it off with cold water.

(Visited 80 times, 1 visits today)