Zeka: Albin Kurti dhe Vjosa Osmani do të përçahen sepse

Milaim Zeka parashikon që Albin Kurti dhe Vjosa Osmani, në një të ardhme të afërt, do të përçahen.

“Albin Kurti në praktikë do të vërtetohet shprehja hyp se të vrava, zhdryp se të vrava. Nëse ky njeri shkel mbi gjakun e njerëzve që janë vra rrugëve të Kosovës kundër Zajednicës, nëse lejon ky me u kriju ajo, që serbët të marrin autonomi në veriun e Kosovës, ky njeri do të shkojë me faqe të zezë nga pushteti.

Nëse nuk lejon, do të bjerë poashtu nga pushteti. Presioni ndërkombëtar është i jashtëzakonshëm, nuk munden ndërkombëtarët të rrinë dhe të presin një gjendje kaotike dhe një kryeministër që vetëm din me refuzu.

(Visited 29 times, 1 visits today)